Card 1c Card 1d Card 1h Card 1s Card 2c Card 2d Card 2h Card 2s Card 3c Card 3d Card 3h Card 3s Card 4c Card 4d Card 4h Card 4s Card 5c Card 5d Card 5h Card 5s Card 6c Card 6d Card 6h Card 6s Card 7c Card 7d Card 7h Card 7s Card 8c Card 8d Card 8h Card 8s Card 9c Card 9d Card 9h Card 9s Card 10c Card 10d Card 10h Card 10s Card 11c Card 11d Card 11h Card 11s Card 12c Card 12d Card 12h Card 12s Card 13c Card 13d Card 13h Card 13s
Gratulerer! Du vant!
Spill resultat
Tid:232:324
Kort igjen:12312
Tidsbonus:1234
Totalresultat:3424
Din statistikk
Høyeste poengsum:3432Dato:YYYY-MM-DD
Spill vunnet:32Gjennomsnittlig poengsum:321232
Spilte spill:62Gjennomsnittlig poengsum:321233
Seiersprosent:23%
Lik oss på Facebook!
 

Spill på nytt
Din statistikk
Velg poengsystem
 Ingen poeng
 Standard, ikke på tid
Standard tidsinnstilt
 Vegas resultat
En farge (nybegynner)
 To farger (middels)
 Fire farger (avansert)
Generell statistikk
Spilte spill:
Spill vunnet:
Seiersprosent:
Lengste seierserie:
Lengste tapsserie:
Gjeldende serie:
Poengstatistikk
Høyeste poengsum:
Dato:
Gjennomsnittspoeng vunnet spill:
Gjennomsnittspoeng alle spill:
Tid og trekk
Total tid spilt (sekunder):
Gjennomsnittstid vunnet spill (sekunder):
Totalt antall trekk:
Gjennomsnittlig antall trekk pr. vunnet spill:
Gjennomsnittlig trekk pr. time i vunnet spill:
Tilbakestill
 
Lukk
Informasjon

Lik oss på Facebook! Du kan alltid stille et spørsmål her.

 

Viktige tastatur snarveier

Aktiver fullskjerm:F11 (fleste nettlesere)
Ta tilbake trekk (angre):Ctrl+Z
Gi ut på nytt:F2
Lukk dialogboks:Esc

Om Freecell Solitaire Kabal

Navnet på spillet, Freecell, kommer av de fire frie cellene øverst i venstre hjørne av bordet som kan brukes til å midlertidig lagre kort. Spillet ble oppfunnet av Paul Alfille som en modifikasjon av et eldre spill. Alfille lagde også et første Freecell videospill i 1978. Dog tilgjengelig i tidligere Windows versjoner, så fikk Freecell mye av sin popularitet når det ble distribuert med Windows 95. I den versjonen var det 32,000 ulike utdelinger av kort tilgjengelige. Det var i 1994 et forsøk på å løse samtlige av de 32,000 ulike kortutdelingene. Prosjektet varte nesten et år og indikerte at kun en utdeling var uløselig. Siden da har Freecell vært kjent for faktumet at det for enhver tilfeldig stokket kortutdeling, nesten helt sikkert vil være en løsning.

Hvordan spille?

Som for de fleste andre tålmodighetsspill og kabal spill, så begynner spilleren med en stokket kortstokk og må sortere kortene fra ess til konge, hver farge for seg selv. De sorterte kortene plasseres i feltet for sorterte kort øverst i høyre hjørne av bordet, startende med ess. Et kort kan kun bli plassert i disse feltene hvis det allerede er et kort der med 1 mindre verdi og i samme farge. Hvis det ikke er noen tilgjengelige kort som kan plasseres i feltet, så må spilleren flytte kortene rundt på brettet så flere kort med lave nummer blir direkte tilgjengelige.

Som regel kan spilleren kun flytte et kort om gangen – ulikt andre kabal spill hvor spilleren kan flytte en hel bunke av kort og flytte det til en annen rad. Hvis en spiller ønsker å flytte mer enn et kort til et nytt sted så er det nødvendig å bruke frie celler, som er øverst i venstre hjørne av bordet. Spillet regner automatisk ut hvor mange kort en spiller kan flytte basert på antall frie celler, da det å flytte et og et kort kan være tidkrevende. Hvilket som helst kort kan plasseres i en fri celle. Også, hvilket som helst kort kan bli plassert i en tom rad. Men et kort kan kun bli plassert oppå et annet kort hvis det følgende kortet har en høyere verdi og er av motsatt farge.

Freecell Solitaire Kabal online har ikke et spesifikt poengskjema. Spillets gang er indikert ved antall kort igjen på bordet (desto færre desto bedre). Dette er dog ikke relevant når spillere sammenligner resultat. Et relevant resultat er seiersprosent, gjennomsnittstid for å løse et spill, og lengste seiersrekke.

Her er et par tips. Høyreklikk på et kort for å sende det til en fri celle. Er det ingen frie celler tilgjengelige eller kortet allerede er I en fri celle, så høyreklikk for å sende kortet til feltet for sorterte kort (hvis mulig). Spillet sender automatisk kort som ikke vil være nyttige under spillets gang til feltet for sorterte kort.

Lukk

Lukk

Lukk